Search - K2
Zoeken - jDownloads
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Tags
vrijdag 09 maart 2018 11:45

Community Builder 2.1.4 uitgebracht

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

nieuws uitbreidingen communitybuilder front

Joomlapolis heeft versie 2.1.4 van Community Builder vrijgegeven voor het publiek. Meer informatie hierover kan worden gevonden op de website van Joomlapolis.

Het betreft hier een onderhoudsupdate die is gepubliceerd. Er zijn een aantal bugs opgelost en enkele kleine functionaliteiten gewijzigd/toegevoegd.

Ook voor deze versie geldt dat de documentatie is uitgebreid met gedetaileerde instructies hoe je deze extensie kunt installeren. Een ander belangrijk punt is dat je de voorgaande versies niet langer hoeft te deïnstalleren voordat je deze nieuwe versie kunt installeren. Je kunt deze versie gewoon over je oude versie heen installeren. Verder is het Joomlapolis team nog op zoek naar vertalers (via Transifex). Joomladownloads.nl maakt ook deel uit van het vertaalteam voor dit component.

Gelezen: 1278 keer Laatst aangepast op zaterdag 10 maart 2018 11:47

Alle rechten voorbehouden door Joomladownloads.nl ©2010-2018. Hosting door Hosted PowerJoomladownloads.nl is niet verbonden aan en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project. Alle vertalingen en logo's op deze website behoren toe aan de rechthebbenden.